Meer dan 18 jaar ervaring

XXL Webhosting is al jaren actief op de hostingmarkt, en we hebben inmiddels meer dan 18 jaar kennis en ervaring opgebouwd. In augustus 2000 hielpen we onze eerste klanten om hun eerste stappen op het internet te zetten. Inmiddels beheren we meer dan 30.000 websites, en hebben we veel klanten online zien groeien. Aangenaam kennis te maken!


XXL brengt je meer

XXL staat voor meer: meer service, meer mogelijkheden, en meer betrouwbaarheid. Waar andere hosting providers vooral aandacht hebben voor de bits en bytes, willen wij met onze diensten jou succesvol laten zijn op het internet. We zorgen ervoor dat je website en e-mail altijd bereikbaar is, zonder gedoe en zonder omkijken. We hebben onze diensten verpakt in een handige portal, waar je eenvoudig alle basis-instellingen kunt beheren. Mocht je er onverhoopt niet uitkomen, dan kun je via een muisklik of telefoontje onze hulp opvragen, en helpen we je graag verder.

Persoonlijk contact

We zijn niet alleen bereikbaar voor je vragen via de live-chat, e-mail of telefoon. We brengen je ook pro-actief op de hoogte over alles wat invloed heeft op je website en e-mail, ook als we dit al voor je hebben opgelost. Denk hierbij aan meldingen over server-updates, als we malware hebben gevonden op je site, of als er een nieuwe versie voor je gebruikte software uit is. We proberen zoveel mogelijk drempels voor je weg te nemen zodat alles op rolletjes blijft lopen. Of je nu een startend ondernemer bent, developer, hobbyist of eigenaar van een drukbezochte webwinkel. Wij informeren je en staan altijd voor je klaar!
Het team achter XXL Webhosting

Leer het team van XXL'ers kennen die elke dag klaar staat om jouw aanwezigheid op het internet tot een succes te maken. Heb je een vraag? We staan voor je klaar!

Edwin Kruis

Het is Edwin zijn persoonlijke missie om klant en collega zo 'happy' mogelijk te maken. Bij XXL houdt hij iedereen scherp en zorgt ervoor dat ieder vanuit zijn of haar talent het werk zo goed mogelijk kan doen.

Ruben Hiemstra

Ruben heeft een ontembare commerciƫle drive; niet alleen goed voor XXL, maar ook voor onze klanten. Hij adviseert je graag hoe je meer uit je online business haalt, en denkt graag met je mee.

Madelon van den Akker

Als enige vrouwelijke collega, zorgt Madelon voor een heldere en optimale planning voor de mannen. Dankzij Madelon loopt het uitvoeren van taken en beantwoorden van klantvragen op rolletjes.

...

Sander Cruiming

De dinosaurus achter XXL; al sinds 2000 actief bij XXL. Hij houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten, en tilt XXL met innovaties en verbeteringen naar een hoger niveau.

Edwin Tjallings

Edwin brengt je meer. Hij ondersteunt de slogan van XXL als geen ander; hij gaat door waar een ander gestopt zou zijn. Edwin is onze technische man waarop je kunt bouwen. Inmiddels werkt hij ruim 5 jaar bij XXL.

Jesse Span

Geen technische hosting vraag is Jesse te gek; hij zorgt ervoor dat jij het juiste antwoord krijgt. Ondanks zijn jonge leeftijd, heeft hij ruime ervaring in de hostingbranche en is hij een geboren IT-specialist.

Wat onze klanten zeggen

Tevreden klanten is waar we het bij XXL voor doen. Volgens de onafhankelijke reviewsite Feedback Company geven klanten XXL gemiddeld een 9,4! Lees hieronder een aantal ervaringen van onze klanten.

format_quote
XXL Webhosting heeft mij altijd super goed geholpen op een duidelijke manier met goede tips. Andere bedrijven zouden een voorbeeld moeten nemen aan deze goede klantenservice!
format_quote
Wij werken nu al 10 jaar met deze jongens. Omdat ze altijd bereikbaar zijn en ook daadwerkelijk hulp bieden, geeft dit een fijn gevoel. Mede ook omdat wij als reseller onze klanten bij ze hosten. Als er iets aan de hand is; even mailen en het is geregeld.
format_quote
Zit al vele jaren bij XXL en ben vanaf dag 1 super tevreden. Ze reageren super snel op aanvragen. Zonder twijfel behoort XXL Webhosting tot mijn top 5 van "fijnste" leveranciers.

Datacenter & netwerk

Onze servers en infrastructuur zijn ondergebracht in het AMS7 datacenter van Interxion in Schiphol-Rijk, nabij Amsterdam. Dit datacenter biedt meer dan anderhalf voetbalveld aan serverruimte en heeft een maximaal elektrisch vermogen gelijk aan dat van Utrecht met 315.000 inwoners. Het datacenter is opgezet volgens de hoogst denkbare normen op het gebied van stroom, koeling, en beveiliging.

Om onze diensten altijd en snel bereikbaar te laten zijn op het internet, heeft ons netwerk meer dan voldoende capaciteit - zowel nationaal als internationaal - en is de routering dubbel uitgevoerd. Het netwerk is verbonden met meerdere transit providers en publieke internet exchanges, zoals AMS-IX en NL-IX.

Raised Image

Raised Image

Raised Image
Raised Image

Kom eens langs in Leeuwarden of Amsterdam

We werken vanuit het Z-gebouw in Leeuwarden en WeWork Weteringschans in Amsterdam. Beide locaties zijn co-working kantoren, waar we gezamenlijk met andere bedrijven en freelancers aanwezig zijn. Kom eens langs voor een kop koffie in de ochtend of een biertje in de namiddag! Ook organiseren we regelmatig bijeenkomsten en meet-ups over diverse interessante onderwerpen om meer te halen uit je online business.

Raised Image
Raised Image
Raised Image

Raised Image
Raised Image

Raised Image
Raised Image
Raised Image